Hotell     Servering     Konferanse     Selskap/catering     Plassering     Aktivitetar     Verdt å sjå     Bestilling        

Her føljer eit utval av våre rettar

Supper: Cousomme Celestine, aspargessuppe, blomkålsuppe, champignonsuppe.

Forrettar: Floridacoctail, Hawaiicoctail, pochert laksefilet med dillrømme, røykelakscanape, rista gravlaks med potetsalat.

Hovedrettar fisk: Kokt laks, Steinbitfilet, steikt fjellaure.

Hovedrettar kjøtt: Lammesteik, svinesteik, røykt svinekam, dyresteik, kjøttkaker, heilstekt ytrefilet av okse, raspeballer med salt kjøt.

Dessertar: Frisk fruktsalat med krem, heimelaga karamellpudding, fløyterand med varme bjørnebær, appelsinfromasj, vannbakels med krem.

Lunchrettar: Rømmesurra laks, karbonader, svinefilet, kylling, viltgryte, biff stroganoff, lammefrikasse, ass. varmbuffet med dessertar, lunchbord med varmrettar og desserter.


Utlevering

Ass. snittar, 5 stk. per porsjon (reke, røykelaks, skinkestek, roastbiff, kokt skinke. Ass. utval i smørbrød, rundstykke, kaker m.m.) Pizza, betasuppe med kjøtt.

Koldtbord til utlevering:

Alternativ 1, minikoldtbord: Kokt skinke, roastbiff, skinkesteik, kylling, røykt laks, kabaret, italiensk salat, sursild, remulade, potetsalat, eggerøre, majones, brød, smør.
Alternativ 2, luksuskoldtbord: Spekemat, skinkesteik, roastbiff, røykt laks, reke, kokt laks, kalkun, kabaret, sursild, italiensk salat, remulade, potetsalat, eggerøre, majones, Waldorfsalat, blanda salat, dressing, brød, smør.
Koldtbord med varmrettar og dessertar: Varm mat (svinestek, gryterett med garnityr), kald mat (spekemat - tre sorter, røykelaks, reker, kokt hel ørret, kylling, kabaret, Waldorfsalat, grønn salat, dressinger, brød, smør.
Spekematkoldtbord med eller uten rømmegraut

Alle våre rettar kan tilpassast utlevering.

 

 

 

6973 Sande i Sunnfjord, telefon: 57 71 80 50, telefaks: 57 71 80 51, e-post